Всичко за София Гайд

Sofiaguide.com дава изчерпателна информация за туристическите и търговски обекти на територията на София. В него са публикувани полезни съвети за транспорт, настаняване, места за хранене и развлечение, както и списък с атракции, музеи, галерии, паметници на културата, забележителности и др. Всеки от представените обекти има своя собствена, оптимизирана за Google, страница с пълна информация, галерия със снимки, контакти, работно време, ценови листи, карта с местоположение и близки атракции. И всичко това допълнено със силно социално присъствие във Facebook, Tweeter, Google+ и др.

Нашите редактори публикуват ревюта и съвети за България и линк към страниците на клиентите ни във водещите световни туристически портали. България Гайдс си сътрудничи с Топ 5 международни туристически сайта с над 50 милиона уникални посетители месечно, всеки.

В сайта ни, може да бъде включен всеки бизнес отговарящ на настоящите ни категории. По този начин информацията за него достига до десетки хиляди чужденци, които вече планират престоя си в столицата ни.

Публикуваната пълна контактна информация позволява директна резервация по телефон, имейл или уеб сайт. За да насърчим продажбите, срещу заплащане,  предлагаме  приоритетно позициониране, което осигурява получаването на повече трафик и потенциални клиенти.

За повече информация относно рекламните ни услуги, приоритетно позициониране, ПР статии и други форми на промоция на Вашия бизнес, моля вижте приложената ценова листа и актуални промоции.

 

“По данни на статистиката всеки месец София се посещава от над 200 000 чужденци. Заедно с чужденците, които живеят и работят тук, те генерират оборот на местния бизнес от  над 350 000 000 евро на месец.

Над 80% от тази огромна сума се разпределят между само 1000 фирми, които са определили чужденците за свои основни клиенти, привели са услугите си на съответното ниво и рекламират така, че да достигнат точно тази група.”

Ако смятате, че чужденците в София са добър таргет и за Вашия бизнес, но не знаете как да ги привлечете за клиенти, то ние имаме решение за Вас.

„България Гайдс“ предлага  услуга която позволява по лесен и ефективен начин вашето рекламно послание да достигне до десетки хиляди чужденци всеки месец. Фирмата предлага платформа, която позволява на местните бизнеси да комуникират с чужденците директно, да печелят доверие и да създават силна връзка с клиента, без участието на посредници.

Днес порталаSofia Guide допринася за растежа на над 300 български и международни компании и марки. Клиентите на системата получават Интернет трафик, обаждания и клиенти  благодарение на най-новите технологии и проактивната работа на екип от маркетинг специалисти и технологични експерти.

Вие също може да се присъедините към тази общност още днес и да направите процеса за намиране на клиенти много по-лесен.